Lokaler för kontor

Lokaler för kontor

Flyttbara kontorslokaler - framtidens arbetsplatser 

Växer ert företag så att det knakar? Har ni platsbrist i er befintliga fastighet och vill slippa hyra in er i andras kontorslokaler? Cramo Adapteo hjälper er att etablera funktionella och inbjudande kontor av  flyttbara moduler och paviljonger. Ja, våra kontorslokaler har faktiskt hjälpt de flesta av börsens storföretag, och även de mindre. 

fikarum

Med modulkontor behåller medarbetarna närhet till varandra. De tillfälliga lokalerna utgörs av moderna moduler och paviljonger som ställs upp på egen mark och kan dockas till befintliga kontorsbyggnader. Det blir kostnadseffektivt, minska eller öka antalet arbetsplatser efter behov.

Ni slipper ta kostnader för en stor fastighetsinvestering och kan i lugn och ro planera ert behov av permanenta byggnader. Ekonomin blir enkel att överblicka - ni betalar en hyra där det allra mesta ingår. Ni får dessutom möjlighet att prova olika planlösningar och funktioner. Invändigt är lokalerna så långt ifrån tråkiga baracker man kan komma - rummen är både genomtänkta och moderna. Bra ventilation, med eller utan kyld tilluft, stort ljusinsläpp och funktionella installationer bidrar till en bra arbetsmiljö. 

Kvalitet, funktion och miljö går hand i hand. Ni kan få smart teknik som minskar miljöavtrycket. Som alternativ finns vattenburen värme. Vi erbjuder många tillval och utrustningspaket som optimerarar verksamhetens krav. Vi har planlösningsalternativ upp till tre våningar och självklart finns hiss. Ni kan välja mellan invändigt trapphus eller trapphustorn vid entrén. Med utvändigt trapphustorn minimeras risken för störande ljud vid förflyttning mellan våningsplanen. Ett funktionellt kontor är mer än fyra väggar, golv och tak.

 FÖRDELAR

  • Vi tar hand om allt, från start till mål
  • Fasta priser för enkel budgetering
  • Hyreskostnader som inte belastar balansräkningen
  • Lösningar som skräddarsys efter kundens behov
  • Planlösningar i tre våningar
  • Funktionell och modern arbetsmiljö
  • Miljövänlig uppvärmning med vattenburet system

LÄS MER

Lokaler för kontor 

Lokaler du aldrig vill lämna

Möbler och inredning

Lokaler för omklädnad

 

KONTAKTA OSS GÄRNA