Lokaler för förskolor

Lokaler för förskolor

Förskolelokaler för de yngsta

Med Cramo Adapteo får ni säkra och inbjudande flyttbara lokaler för er förskola. Moduler och paviljonger är ett bra sätt att lösa en förskolas platsbrist. Ni har förmodligen höga krav på utrymmen såsom entréer, kapprum, skötrum och olika aktivitetsrum, även om lokalerna är tillfälliga. Lämna ansvaret och få tid att ägna er åt det ni kan bäst - er verksamhet. 

Vilrum förskola Cramo AdapteoSom kund får ni smarta lösningar för de yngstas behov. Ni kan välja moduler med lägre fönsterbröstning så att även små barn kan se ut.

Ett av våra modulsystem är utrustat med klimatsmart vattenburen golvvärme - mer lekvänliga golv kan man knappast hitta!

Är det ont om markyta, och man vill utnyttja marken till lekplats, har vi planlösningsförslag även för tre våningar i brandsäkerhetsklass REI 60.

Våra kökslösningar ger en kapacitet upp till 200 portioner och gör att ni smidigt kan bereda mat och mellanmål.

Ni får stor flexibilitet inomhus såväl som utomhus. Vi kan anpassa ytor för lek, parkering och varuleveranser. Där andra aktörer bara levererar lokalen kan vi erbjuda en helhetssyn. Behöver ni hjälp med förberedande tjänster eller entreprenader som till exempel bygglov, byggadministration eller markarbeten finns möjlighet till det också. Flyttbara lokaler är mer än fyra väggar, golv och tak.

 FÖRDELAR

  • Ni får frihet att välja utformning, placering och hyrestid.
  • Ni minskar eller ökar lokalytan efter behov.
  • Vi ser till att bestämmelser och regler följs.
  • Ni väljer mellan många kompletterande lösningar för sidoverksamheter såsom storkök, matsal, personalrum, kontor för administration m.m
  • Ni får fastighetsservice och underhåll under hela hyrestiden.
  • Ni får fasta priser för enkel budgetering.

LÄS MER

Lokaler för förskola

Framtidsskolan C100

Storkök

Lokaler du aldrig vill lämna

 

 

KONTAKTA OSS GÄRNA