Jobba hos oss

Jobba hos oss

Projektkoordinator till Umeå

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Vi söker nu en serviceinriktad projektkoordinator till vårt kontor i Umeå. Som projektkoordinator hos oss är du en viktig del av verksamheten. Du kommer att ha en central roll på kontoret vilket innebär att du stöttar säljare och byggprojektledare genom att effektivt hantera och koordinera diverse administration. Tjänsten är på deltid, cirka 80 %.

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Planering och koordinering av lokala kundevenemang
  • Framtagande av projektdokumentation till säljare och byggprojektledare
  • Registrering och arkivering av projektinformation
  • Registerunderhåll och uppdatera kunddatabaser
  • Kontering av leverantörsfakturor samt bevakning av hyresfakturering
  • Framtagning av ritningar i CAD
  • Telefon och kontorsservice

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och några års erfarenhet från en liknande roll, har du erfarenhet av att arbeta administrativt i en säljorganisation är det meriterande. Givetvis har du goda kunskaper i Office-paketet, kunskap i CAD är meriterande.

Som person är du självständig och strukturerad och van att ta initiativ. Rollen kräver att du är flexibel, självgående och ser samarbete som en självklarhet och kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Du trivs i en roll där du håller en hög servicenivå och bidrar till verksamheten genom god och tydlig kommunikation.

 

Vad erbjuder vi dig?

För rätt person erbjuder vi ett fritt och spännande jobb med marknadsmässiga villkor där vi som arbetar trivs med varandra och drivs av nöjda kunder. Vi tror att mångfald på arbetsplatsen är nyckeln till fortsatta framgångar på vår marknad och vi ser gärna både kvinnliga såväl som manliga sökande.

 

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i forma av CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2017-08-20. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Per Lövgren på 070-603 95 10.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

https://cramo.teamtailor.com/jobs/44010-projektkoordinator-till-cramo-adapteo/applications/new