Boende

Modulboende löser en del av bostadsbristen

Ett bostadsbehov kan uppstå snabbt. Det kan vara ungdomar som vill flytta hemifrån, äldre som inte kan bo kvar av olika anledningar och nyanlända som skall in i samhället. Med den brist på bostäder som råder, och i den takt det permanenta byggandet sker, kommer många stå utan bostad onödigt länge. En av möjliga lösningar på detta är modulboende.

Vi vet att det finns tidsbegränsade behov och att markytan är en viktig faktor. Vi har därför lösningar i en, två eller tre våningar. Faller valet på en flervåningslösning möter vi tillgänglighetskraven med ett trapphus som kopplar samman våningsplanens loftgångar till en enhetlig lösning.
Med gedigna materialval som grund har vi tagit fram ett funktionellt och modernt boendekoncept som följer samhällets regler och krav på tillgänglighet. Konstruktionen beräknad för tre plan i brandklass REI 60.

Arkitekten har fokuserat på en ljus planlösning med moderna färgval. Samtliga boendelösningar har hygienutrymme med WC, dusch och möjlighet till tvättmaskin. Kök med gott om skåp, kyl och frys, spis med ugn och spisfläkt med mekanisk FTX-ventilation och värmeåtervinning som minskar energiförbrukandet. En 1:a har allrum med plats för säng, matplats, skrivbord och en fåtölj. Basenheten utökas sedan med en eller flera moduler efter behov och blir då till en 2:a, 3:a eller 4:a. Alla lösningar är tillgänglighetsanpassade för invändig rullstol.

FÖRDELAR

  • Snabb boendelösning på plats
  • Enkel projektprojektering
  • Effektivt nyttjande av mark med trevåningsalternativ
  • Moderna fräscha bostäder
  • Miljösmart och hållbart alternativ
  • Service och underhåll ingår

Ladda ner våra broschyrer här

Modern och trivsam boendelösning

Korridorboende

 

KONTAKTA OSS GÄRNA